Online Rejtvénylexikon™
›› Felhasználási feltételek‹‹ Vissza

A weboldal felhasználási feltételei egyelőre nem változtak, azonban az Online Rejtvénylexikon egyelőre csökkentett funkcionalitással üzemel.

A Rejtvénylexikon.hu weboldal megjelenése, programkódja, működésének megoldásai, és egyéb tartalmak a szerzők szellemi tulajdonát képezik, azok felhasználása csak a forrás pontos megjelölésével ("Rejtvénylexikon.hu weboldal: http://www.rejtvenylexikon.hu"), és a szerzők írásos értesítésével egyetemben használhatóak fel.

A regisztrációval a felhasználó elfogadja a felhasználási feltételeket. A regisztrációkor megadott e-mail címet kizárólag a Rejtvénylexikon.hu weboldallal kapcsolatos hírek küldésére használjuk, harmadik félnek soha, semmilyen indokkal ki nem adjuk! Legfeljebb heti egy hírlevelet küldünk, ettől csak rendkívüli esetben térünk el. Az általunk küldött levélben soha nem kérünk felhasználónevet, jelszót, a felhasználó bármilyen adatát, és soha nem kérünk a levél továbbküldésére.

A weboldalon tilos a szerzőktől történő engedélykérés kikerülésével bármely hirdetést, ajánlást közzétenni. A regisztráció során megadott "becenév", vendégkönyv-bejegyzés, csevegőüzenet, beküldött adat nem utalhat politikai, etnikai, faji, vallási hovatartozásra, illetőleg nem utalhat ezek bármelyike elleni felszólításra. A weboldal egyéb, hozzászólásokat rögzítő funkcióit csak az általános jóízlés, erkölcsi határok és a netikett szabályai szerint szabad használni.

Jelen szabályzat változása esetén minden tag e-mailben kap egy teljes szövegezésű friss szabályzatot, melyet legközelebbi bejelentkezésével fogadhat el.